Ski-in-ski-out i ett unikt läge
I vad som troligtvis är Vemdalens mest eftertraktade läge skapas nu ett nytt boendeområde där alla har ski-in-ski-out. Området ligger invid barnbackarna i Vemdalsskalet med gångavstånd ner till torget med allt vad det innebär i form av butiker, restauranger m.m.

I hjärtat av snösäkra Vemdalen  
Tack vare sin höga höjd över havet i kombination med inlandsklimatet är
Vemdalen ett av Skandinaviens snösäkraste skidområden och erbjuder ofta en tidig säsongsstart. Alpina skidklubbar från hela Sverige förlägger därför en stor del av sin träning på orten. Förutom den varierande skidåkningen som Vemdalen, Björnrike, Klövsjö och Storhogna erbjuder så finns en fantastisk skoteråkning, bra fiske och andra aktiviteter som tillsammans utgör ett rikt fjälliv för alla önskemål.

 

Högåsvillorna – en etablerad succé från Åre
Högåsvillorna är ett väletablerat koncept framtaget av skidåkare för skidåkare. Hittills har man byggt 5 bostadsrättsföreningar i Åre. Flera års utveckling, befintliga leverantörssamarbeten och en uppskattad produkt gör att man med trygghet ser fram emot att nu även etablera Högåsvillorna i Vemdalen.

I Vemdalen kommer förutom parhus om ca 94 kvm (8-10 bäddar) även lägenheter om ca 80 kvm (6-8 bäddar) i 4-lägenhetshus erbjudas. Standarden är likvärdig och inkluderar bland annat bastu, braskamin, torkskåp och golvvärme.

Missa inte ditt drömboende – anmäl intresse nu!

Kontakta mäklare Joakim Westerlind

070-666 39 64

joakim.westerlind@bjurfors.se

 

Interiör Högåsvillorna parhus
Ski-in-ski-out läge vid barnbackarna
Interiör Högåsvillorna parhus

 Nu lanseras    

 Högåsvillorna  

 i Vemdalen!